25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

ANU BEKUTU SVI ZNATE, A ČEKAJTE DA VIDITE KAKO IZGLEDA NJENA UNUKA SONJA: Svi kažu da je ista baka, RADI U GRANDU (FOTO)

2 min read
ANU BEKUTU SVI ZNATE, A ČEKAJTE DA VIDITE KAKO IZGLEDA NJENA UNUKA SONJA: Svi kažu da je ista baka, RADI U GRANDU (FOTO)

Popularna pjevačica i članica žirija Ana Bekuta iznenadila je svoje fanove serijom predivnih fotografija na kojima se nalazi njena unuka Sonja. Slike je objavila na društvenoj mreži Instagram i legendarna folklerka nije krila koliko se ponosi na svoju nasljednicu.

Nevjerovatno je koliko Sonja liči na svoju baku, ne samo po izgledu nego i damskim manirima. Sličnost između Ane i Sonje je postojala iz još jednog razloga koji je pjevačica otkrila naknadno.

bekuta

Naime, Sonja je bila slikana na terasi, obučena u crnu, usku haljinu, sa dubokim izrezom i doziranim dekolteom. Oko vrata je nosila diskretnu srebrnu ogrlicu, a pošto joj je kosa bila podignuta, njen vrat i grudi su došli do izražaja, dok je uska haljina pokazala njenu vitku figuru. Na licu je imala diskretnu i blagu šminku.

A onda je Bekuta u objavi napisala zašto nam njena unuka toliko izgleda kao ona.  

– Dragi Instagrame – znate da nisam patetična baka svojim unucima, ali… Moja unuka Sonja je obukla moju haljinu koja je starija od nje (i svih vas) i ja sam večeras zbog te sitnice najsrećnija baka ovog sveta. Ljubi te baka, lepotice moja, uživaj u svojoj mladosti i lepoti, baka će se truditi da ti u nasleđe ostavi mnogo sitnica da ti ulepšaju veče, dan i živo – napisla je Bekuta

Inače, iako su mnogi očekivali da će Sonja krenuti stopama svoje bake i da će postati pevačica, ona studira psihologiju i završila je kurs šminkanja. Poznato je da ona pored toga što ulepšava takmičare, unuka često šminka Bekutu za nastupe i televizijska gostovanja

screenshot-50
screenshot-49

Izvor:Srbijadanas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.