26/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIO: Evo kakav je period pred nama, 1 ZNAK ČEKA NEŠTO VELIKO – pripremite se

2 min read

Astrolog Dušan Veličković kroz nedjeljni horoskop otkriva koji znak očekuje nešto veliko! Svima je ovo dobar period, ali je važno da budemo strpljivi!

Kakvi planetarni aspekti nas očekuju na nebu u narednih 7 dana? Svi pričaju o kraju retrogradnog Merkura, a na koje aspekte treba da obratimo dodatnu pažnju?

Venera je u znaku Bika, a evo šta je o tome rekao poznati astrolog DušanVeličković u emisiji 150 minuta:

“Venera u Biku je mnogo jaka i doprinosi tome da čovek želi, da ima mnogo želja, da voli da uživa. Ali ta Venera ide ka Uranu – očekuju nas novi metodi, nešto neobično, nešto da zablistamo…”

Spoj Venere kao planete ljubav, sa Uranom može uticati i na naše odnose, pa je astrolog predložio i kakvi pokloni za voljenu osobu su prikladni u ovom periodu:

“Nemojte da kupujete cvijeće, kupite vašoj dragoj nešto što njoj ne bi palo na pamet da znate da ona voli. Pošto Uran vlada elektronikom, to može biti neki uređaj koji će biti zanimljiv. Budite originalni – Uran je planeta originalnosti.” – objašnjava astrolog.

Kako je naveo, svima je ovo dobar period narednih nedelju dana, a od 15. juna kada Merkur uđe u Blizance, biće još bolje. Važno je da naučimo da budemo strpljivi!

U nedeljnoj astro prognozi Dušan Veličković istakao je da jedan znak očekuje nešto veliko – to su Device:

“Djevicama je Mjesec danas u niihovom znaku, daje im omiljenost i popularnost. Djevice se pripremaju za nešto veliko i božanstveno što može da se dogodi na emotivnom i poslovnom planu. Potrebno je samo malo strpljenja.”

Takođe, Vage će potpuno zablistati: “Vagama počinje akcija, njima je krenulo dinamično i svakog dana ih čeka sve zanimljivije i dinamičnije. Venera sa Uranom podstiče Vage da zablistaju i imaće milion ideja sa kojima će željeti da izguraju do kraja godine.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.