01/10/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

“BURMU NEKA NOSI DRUGOJ CURI” ALEKSANDRA ŽESTOKO POTKOČILA ISAKA ŠABANOVIĆA: Ovo je jedini razlog prekida (VIDEO)

2 min read

O emotivnoj vezi pjevača Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića mnogo se pisalo i pričalo, a ona se sada pojavila na promociji albuma Nadice Ademov i tom prilikom priznala da je sama, te da je došlo do raskida sa kolegom.

Aleksandra je za Pink.rs otvorila dušu i progovorila o razlozima emotivnog kraha, pa otkrila i u kakvom su odnosu sada.

– Nismo se uklopili, totalno smo dva različita svijeta. Drugačiji smo i drugačije poglede na život imamo. Sve je to bilo lijepo, ali najbitnije je kakav odnos imate kod kuće. Ne bih pričala o nekim situacijama, nismo zajedno i to je to. Ne patim. On je u drugom nekom svijetu, ja sam u svom… Ne bih ja ni objelodanila da nas nisu uhvatili. Nije bio marketinški trik, to je apsurdno. Trajalo je četiri mjeseca – kratko, ali slatko – rekla je Aleksandra za Pinkr.s i dodala:

– To što je spremao burmu je njegov problem. Slobodno može nekom drugom da da. Sporazumno smo raskinuli. Ostaćemo prijatelji i kolege. Imamo različite poglede na život i najbolje je da svako ide svojim putem – poručila je pjevačica i dodala:

– Nema to veze što sam ga skoro s roditeljima upoznala. Muvali su me momci i dok sam bila zauzeta. Niko nikoga nije prevario. Ni on, ni ja nismo iz tog filma. Ostali smo u dobrim odnosima i želim mu svu sreću, to je to što imam da kažem – rekla je Aleksandra za Pink.rs.

Detaljnije u nastavku:

  

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.