25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

DALILA, CAR I VIKI SU IMALI DOGOVORE S PRODUKCIJOM NA KAPIJI: Marko Osmakčić otkrio šta se dešavalo (VIDEO)

2 min read

Bivši zadrugar Marko Osmakčić našao se u centru skandala kada je njegova porodica lažirala sm-rt oca, Franje Osmakčića.

Na kraju se ispostavilo da je Franjo živ i zdrav, a Marko je rekao da će objaviti snimak u kom će sa Franjom da pojasni kako je došao na ideju da lažira sopstvenu sm-rt.

Trenutak istine je došao. Osmakčić je na svom Jutjub kanalu objavio video dugačak preko sat vremena, u kome govori o svemu što se dešavalo u “Zadruzi” i nakon njegovog bijega.

– Ja sam u Zadrugu ušao preko Mine Vrbaški, tj. preko jedne moje jako dobre prijateljice, koja je trebalo da uđe sa mnom, ali ipak nije, pošto joj je majka zabranila. Stupio sam u kontakt sa produkcijom, preko Mine, čuo sam se sa njima, došao sam u Beograd dva tri dana prije samog početka i tu je sve počelo. Potpisao sam ugovor, nisam znao šta me čeka. Samo sam htio da uđem u Zadrugu da se malo promovišem i zezam, nikakve loše namere nisam imao – započeo je Osmakčić, pa dalje objasnio:

– Došao sam da potpišem ugovor i potpisao honorar za 10 mjeseci kao novi učesnik, kao anonimus, za 50.000 evra. To je sasvim okej, ni preterano malo, ni puno. Potpisujete ugovor gde vi predajete sva svoja prava produkciji. U slučaju da kontrirate njihovoj volji, imaju prava da vas tuže za 50.000 eura. Što se tiče honorara, oni vama dogovore jednu cijenu, vi prihvatite, ali imate kazne, koje ne možete kontrolisati. Kroz svaku kaznu vam mogu skinuti honorar. Tu vas produkcija ima u šaci, mogu da vam rade šta žele. To je sve obmana, da vas navuku, a na kraju koliko će vam naplatiti, to je sve do njih – istakao je Marko.

Njegov honorar je, kao što je istakao, bio 50.000 eura, ali do sada nije dobio ni dinar.

– Ja od produkcije nisam dobio ni dinar, niti ću ga dobiti ikada. Nevezano za ovaj skandal, svakako ne bih dobio. Oni vam mogu prikačiti kazne kako se njima ćefne. Produkcija je za mene jako neobzirna, tamo nisu svi učesnici isto beneficirani. Mnogi od njih, počevši od Cara, Dalile i Viki su svako malo izlazili van kapije i imali razgovore i dogovore, dok drugi kandidati, kao ja, puštamo sve na poverenje i savest, pa nas izigraju – ispričao je diskvalifikovani zadrugar. 

U videu se osvrnuo i na odnos sa Viktorijom i objasnio sve što se dogodilo sa njegovim ocem, a to možete poslušati ispod.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.