25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

Djevojka mog sina je trudna… Danas mi je rekao ovu groznu vijest, baš sam u šoku, van sebem… Moj sim ima SAMO 18 GODINA.

1 min read
Djevojka mog sina je trudna… Danas mi je rekao ovu groznu vijest, baš sam u šoku, van sebem… Moj sim ima SAMO 18 GODINA.

Djevojka mog sina je trudna… Danas mi je rekao ovu groznu vijest, baš sam u šoku, van sebem… Moj sim ima SAMO 18 GODINA. Rekla sam mu da je kako zna natjera da abortira, jer život je pred njim i ko zna ko je ustvari njegova srodna duša.

On mi je tada rekao da je voli i da bi volio da se ipak oženi sa njom. Tada sam mu lupila takvu pljusku da nije znap šta ga je snašlo. Onda sam mu dala dovoljno novca da to završi što treba da završi. Znam je vrlo dobro današnje djevojke, namjerno zatrudne da bi se udomile u dobru porodicu i onda uživaju u tuđem bogatstvu, a kada dosadi, ostavi i muža i djecu i ode gdje joj je bolje. Mog sina neće ni jedna da zezne na taj način, barem dok sam ja živa.

A ono najvažnije, moja snaja mora biti nevina, a ne ko zna sa koliko muškaraca da spava prije braka. Muškarci mogu imati više žena, ali mi žene, mi žene ako hoćemo savršen brak moramo u taj brak ući čiste i nevine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.