25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

GOTOVA STVAR! ŠOK POTEZ ANASTASIJE I GUDELJE: Par donio neočekivanu odluku – “Svima je bilo jasno da će tako biti!”

2 min read

Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj donjeli važnu odluku, a izvori kažu da je ovakvo stanje bilo potpuno očekivano.

Anastasija Ražnatović već neko vrijeme uživa u novoj ljubavi sa fudblerom Nemanjom Gudelj, a par je na njenom 24. rođendanu objelodanio svoju vezu gdje su i prvi put zajedno uslikani.

Mnogi su primjetili da pjevačica izgleda srećnije nego ikad, a od svog dečka se ne odvaja, te su ih kamere danima pratile po Beogradu. Sada su Anastasija i Gudelj donjeli važnu odluku!

Kako prenose mediji, Gudelj je već poslije nekoliko susreta sa Anastasijom potegao priču zajedničkog života koja će izgleda dobiti srećan epilog, jer Anastasija razmišlja o preseljenju.

“Koliko su zaljubljeni to nikome i ne mora da priznaju jer se to na njima vidi. Još od prvog dana su kliknuli i svima je bilo jasno da će ova veza u slučaju oboje biti drugačija. Nemanja sa majkom, bratom i sestrom živi u Sevilji jer igra za tamošnji klub, s kojim ima odličan ugovor i ne planira da ga mjenja dok ne dobije bolju ponudu.

Zato je priču o zajedničkom životu potegao kada je Anastasija posljednji put bila kod njega. Shvatili su da dobro funkcionišu, da je ona opuštena među njegovom porodicom, a da su njegovi oduševljeni njome. Svi su uživali dok je im je ona bila u posjeti i čini se da su svi prošli prvi test”, kaže izvor blizak Gudelju.

“Anastasija je svjesna važnosti njegove karijere, ali i toga da ona na svoje nastupe može putovati iz bilo kog grada. Srbija joj nije daleko kada treba da snima pjesme i obilazi porodicu, tako da je skoro pa sazrela ideja da se u septembru preseli u Španiju. Tako bi mogli dosta vremena da provode zajedno između rigoroznih karantina koje ima Nemanja u klubu.”Kako se saznaje, donošenju odluke išlo je u prilog i to što se Anastasiji dopala klima u Španiji, ali i njegova porodica i prijatelji.

“Anastasija ima utisak da ih poznaje čitav život. Dopada joj se što su otvoreni i pričljivi, pa su brzo našli zajednički jezik. Prihvatili su je od starta kao člana porodice i od njih ima veliku podršku kada je njena karijera u pitanju. Svi su upućeni u pjesme koje snima, zakazane nastupe i zna da će joj pomagati u svemu što bude potrebno kada zanično postane njihova cimerka.

Nemanja ne može da iščeka trenutak kada će Anastasija donjeti svoje kofere i zvanično se useliti. Oni svakako planiraju zajedničko ljetovanje, mada je to teško uskladiti jer Anastasija ima veliki broj zakazanih nastupa, nakon čega ih očekuje zajednički život”, ističe izvor.

  

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.