24/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

” Hrvatica sam, nikada nisam planirala, ali eto, dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava”

1 min read
” Hrvatica sam, nikada nisam planirala, ali eto, dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava”

Na stranici „Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka “Širimo ljubav, a ne mržnju“ na Facebooku, objavljena je fotografija na kojoj se nalazi ispovijest mlade Hrvatice koja je sve ostavila bez teksta.
Ona je napisala da nije planirala da se zaljubi u Srbina, ali je posebno iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen momak pozvao na slavu.
Njenu objavu prenosimo u cjelosti:

Hrvatica sam, nikada nisam planirala, ali eto, dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan poslije, niti nedelju dana, mjesec. I došlo je vreme momkove slave, i tako je on pozvao mene i moju porodicu u Beograd.
Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kada me je dočekao otac zajedno sa mamom i bratom – svi lijepo sređeni – i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi.
Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se, ne mogu da kažem ko je bio iznenađeniji, momak ili njegov otac. Kada smo ušli, svi su zaćutali i tata je rekao: Pa dobro, gdje je ta rakija, susjed? Najljepši dan u mom životu – zaključila je ona u ispovijesti.
Broj jedan za kiosk – Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.