25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

JANA KUPILA STAN OD 120 KVADRATA, SVE LUKS OPREMLJENO – NAMJEŠTAJ IZ INOSTRANSTVA: Evo koliko košta, od cifre BOLI GLAVA

2 min read

Jana Todorović pridružila se ekipi kolega sa estrade koji su kupili stanove u Beogradu na vodi. Pjevačica je, kako pišu mediji, pazarila stan čija je vrijednost 300.000 eura, u zgradi gdje će joj komšija biti Radiša Trajković Đani.

Izvor blizak Jani ispričao je da su ona i njen suprug Ivan Todorović već duže vrijeme planirali da baš u novoizgrađenom luksuznom naselju kupe veći stan, ali nikako nisu uspjevali u tome jer je potražnja velika, piše “Kurir”.

jana2
jana2

Prvobitno su željeli da kupe najveći stan u zgradi koja je prva završena, ali ih je preduhitrila Viki Miljković, koja je pored njega pazarila i još dva manja, plativši ih ukupno milion eura.

Todorovićima je nedavno, priča sagovornik, Đani predložio da pogledaju stanove u lameli u kojoj će on živjeti, što su oni i uradili. Nedelju dana posla razgovora s kolegom Jana i njen muž su otišli na sastanak s prodavcima, pogledali ponudu i dogovorili se.

Kako se dalje navodi, istog dana su potpisali ugovor, a već sledeće nedelje su isplatili 300.000 evra za svoj budući dom.

Cijena stanova u toj zgradi je nešto niža od onih koje su prve izgrađene, ali to je neznatna razlika. Jana je kupila stan od 120 kvadrata, koji ima tri sobe i dvije veće terase. Sada je na redu sređivanje novog životnog prostora jer pjevačica i njen suprug planiraju da zidove oboje u druge tonove, a takođe žele i da preurede kuhinju i glavno kupatilo. Nameštaj će odabrati tek kada završni radovi budu gotovi i verovatno će im biti dostavljen iz inostranstva.

Jana za sada nije komentarisala ove navode.

Izvor:Puls

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.