24/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

KĆERKA ČUVENOG IZETA JE UDATA ZA MILIONERA, IZGLEDOM OBARA S NOGU: Čekajte da čujete kako se zove (FOTO)

1 min read

Nana koja radi u jednoj velikoj kompaniji i koju na Instagramu prati 18, 5 hiljada ljudi, osim što je prirodna ljepotica, plijeni sjajnim stilom

Mustafa Nadarević je najstariju kćerku Anju koja je istoričarka umjetnosti dobio sa prvom suprugom Jasnom, dok je Nanu i sina Ašu dobio sa drugom suprugom Slavicom Radović Nadarević.

“Budući da je moja najstarija kćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima”, rekao je jednom prilikom čuveni glumac.

Onoliko koliko je zanimljiva Nana, toliko je interesantan i njen partner Silvije Pleština, koji je 2007. sa 19 godina 250 hiljada kuna (3, 9 miliona dinara) u kvizu “Tko želi biti milijunaš?”. Bavi se danas sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom, a diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

Mustafa Nadarević koji se bori sa rakom pluća, njegova supruga Slavica preminula je 2012. godine. Iste godine su se njih dvoje poslije decenija ljubavi vjenčali.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.