24/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

LUNA I MARKO O SVAĐAMA U BRAKU: Miljković javno zatražio jednu stvar od supruge, ovo je njena REAKCIJA (VIDEO)

2 min read

Foto: printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković polemisali su o problemima u bračnom odnosu.

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković pojavili su se na jednom događaju, na kojem su, između ostalog, govorili o svađama u njihovom odnosu.

– Jako je važno da se riješi, da dođemo do riješenja. Mislim da ne možemo da se slažemo u svemu, to nije normalno ni prirodno.Marko je potom pitao Lunu koliko puta su se posvađali u proteklih godinu dana. Luninu reakciju pogledajte u videu sa početka teksta.

Luna je odgovorila na naše pitanje “Da li postoji cifra za koju bi se vratila u rijaltii program Zadruga”:

– Ne postoji nijedna cifra zbog koje bi tako nešto svom dijetetu uradila.

Luna je govorila i o novoj djevojci njenog oca, Gagija Đoganija. – Gagi bi sigurno ponovo stao na ludi kamen – rekla nam je Luna.

370705-gagi-doga-iff

Foto: instagram

Podsjetimo, Luna Đogani i Marko Miljković godinu dana su u braku, a njihova ljubav,, kao što Luna i sama tvrdi, pojačala se dolaskom na svijet ćerkice Mie, koja uskoro puni godinu dana. Miljković i Đoganijeva upoznali su se tokom rijalitija “Zadruga”, u kom je tada bila i Lunina majka, pjevačica Anabela Atijas, koja je imala brojne nesuglasice i žestoke svađe sa partnerom njene ćerke.

Ipak, Anabela je otkrila da su Marko i ona sada u dobrim odnosima.

– To je ružna proslost, tu lekciju smo naučili, prošli tako da nemam šta da mu zamjerim, mogu da ga pohvalim, sve je onako kako pravi muškarac drži pod kontrolom. Kod njega je upravo ta iskrenost možda najveći problem i bila kada sam ja u pitanju, u smislu trebalo je  da prihvatim da je neko surovo iskren. Tada su bili u vezi, sada su u braku, veliko poštovanje prema toj instituciji – izjavila je pjevačica nedavno u emisiji “Magazin In”. 

356746-idj-zurka-24102019-0082-iff

Foto: ATA Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.