24/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

OTIŠLA NA MEDENI MJESEC I NIJE MOGLA DA VJERUJE ŠTA SE DOGODILO: Htjela da uživa sa mužem, a onda je SVEKAR uradio nevjerovatnu stvar!

2 min read
OTIŠLA NA MEDENI MJESEC I NIJE MOGLA DA VJERUJE ŠTA SE DOGODILO: Htjela da uživa sa mužem, a onda je SVEKAR uradio nevjerovatnu stvar!

Nakon što venčanje prođe, većina mladenaca jedva čeka da krene na medeni mesec.

Slično je razmišljala jedna devojka sve dok se njen svekar nije pojavio na romantičnom putovanju. Žena iz SAD otišla je u Meksiko sa svojim mužem kako bi uživala na medenom mesecu. Upijajući sunce na njihovom jednomesečnom odmoru, žena se osećala kao da ništa ne može uništiti njenu novopronađenu sreću – sve dok se na njihovom pragu iz vedra neba nije pojavio njen svekar, piše Daily Star.

Podelila je svoje gnušanje na Reditu i pitala za savet treba li da se oseća loše što ne želi da otac njenog supruga bude s njima na medenom mesecu. U objavi je objasnila da je novovenčani par boravio u letnjoj kući njene svekrve u Kankunu. Uprkos tome što je znao da mu sin i snaja odsedaju u luksuznoj kući, tata se pridružio paru bez upozorenja.

Zbunjena mlada ispričala je: “Boraveći u porodičnoj kući čuli smo kucanje na ulaznim vratima, a kada sam ih otvorila, videla sam svog svekra koji je rekao: “Iznenađenje”. Moj muž nije ništa rekao svom ocu. Rekla sam suprugu da bih htela da pomerim medeni mesec na neku drugu lokaciju”.

recommended by
Mgid
Mgid

PROSTATEN
Evo šta pomaže upalu prostate! Samo koristite ovaj proizvod
SAZNAJ VIŠE
“Moj muž je pristao i otišli smo. Tada su moji svekar i svekrva rekli da sam previše osetljiva”. Međutim, nije samo to bio slučaj. Žena je otkrila da je ranije imala sukobe s roditeljima svog supruga.

recommended by
Mgid
Mgid

AMAZON TRADER
Just A $200 Investment In Amazon Is Giving A Second Income
LEARN MORE
Rekla je: “Nije to prvi put da su mi rekli da sam previše osetljiva i da izazivam dramu”. Mnogi su pružili podršku mladi. (kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.