25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

OVO JE MUŽ SRPSKE PREDSTAVNICE NA EUROVIZIJI, GODINAMA SU U SRETNOM BRAKU: Imaju dvoje djece, TEK DA ČUJETE ČIME SE BAVI (FOTO)

2 min read

Sinoć je održano finale “Pesme za Evroviziju”, na kojem je Srbija odlučila da je u Italiji predstavlja Konstrakta i pjesma “In corpore sano”. Dramatičan performans i snažne riječi, osvojile su publiku, a malo njih je znalo za ovu umjetnicu pruhe nego što pojavila na ovom takmičenju i trijumfovala.

Konstrakta je udata, ima dvoje djece, a u braku je sa arhitektom Milanom Đurićem.

Naime, Konstrakta je za kratko vrijeme, nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri na “Pesmi za Evroviziju 22”, izazvala ogromnu pažnju javnosti. Njena pjesma “In corpore sano” ubrzo je postala prva u trendingu.

2931457-screenshot-4-ls
Malo ko zna da je pejvačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje djjece – djevojčice i dječaka, Lene i Nikole

Ona je u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet.

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa djecom.

screenshot-4
Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije

– U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta – rekla je Konstrakta u intervjuu za portal “Budi keva” pre par godina.

A godinama je bila i član benda “Zemlja gruva”, koji je osnovan 2007. godine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.