24/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

POGLEDAJTE TU LJEPOTU I MLADOST: Evo kako su nekada izgledali naši pjevači

1 min read

Stari omoti albuma i ploča izvođača, koju su bili dio naše mladosti, kad samo pogledamo, teško da ne osjetimo nostalgiju za tim vremenom.

Predstavljamo nekoliko starih fotografija  izvođača koji su obilježili vaše djetinjstvo:

HALID BEŠLIĆ

Nekad

halid

Sad

halids

“Okuj me care, znaj da je volim, za nju bih dao sve…” su stihovi koji se i danas slušaju gotovo u svim kafana. “Miljacka” je svakako nezaobilazan hit na repertoarima.

ZDRAVKO ČOLIĆ

Nekad

cola

Sad

cola1

Zdravko je bio i ostao šmeker. Uz stihove “Zagrli me oko vrata, oluja se diže…” su se mnogi parovi smuvali, a ima i onih koji se i danas pronalaze u njegovim starim hitovima.

OLIVER DRAGOJEVIĆ

Nekad

oliver

Sad

oliver1

Njegove balade su bile i ostale nezaobilazan repertoar intimnih večeri. Nekada gospodin sa dugom smeđom kosom zavodio je svojim pjesmama, a iako je sada osjedio i ostarao i dalje mu polazi za rukom da svojim baladama uzdrma mnoga srca.

DINO MERLIN

Nekad

dino

Sad

dino1

Novi ili stari albumi… za njega je svejedno. Uvijek ima po neki hit koji će se pamtiti godinama. Imidž ne mjenja, pa kako nekad tako i sada nosi bradu.

GORAN BREGOVIĆ – BREGA

Nekad

brega

Sad 

brega1

Od rokenrol benda, do trubačkog orkestra, Brega umije da napravi atmosferu bilo da nastupa u klubu ili velikim arenama. Očigledno da ne voli promjene u izgledu, pa tako od mlađih dana nosi istu frizuru.

HARIS DŽINOVIĆ

haris

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.