26/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

PRELIJEPI VIJESTI – VOJA NEDELJKOVIĆ OBJAVIO SLIKU SINA: Evo kako on izgleda (FOTO)

1 min read

Voditelj Voja Nedeljković, rijetko eksponira svoje najdraže, suprugu Maju i sina Đorđa, osim kada za to ima odličan razlog.

Odrastanje njegovog nasljednika i velika matura sigurno su najljepši povod zbog koga je ponosni tata za društvene mreže ispozirao sa svojim jedincem.

Ovaj veliki dan u domu Nedeljkovića probudio je emocije kod ponosnog tate koji je na dan sinovljeve maturske večeri, osim roditeljske, imao i ulogu voditelja. Tim povodom Voja je pozirao sa svojim nasljednikom i uputio mu emotivne riječi.

– Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hayat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj djeci, poželio sam da se raduju životu, da stiču znanja i vještine, da ih prati sreća, i da se ostanu djeca u duši i kada sjede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srezno sine!- poručio je ponosni tata, nakon čega su čestitke počele da se nižu.

Podsjetimo, Voja je u 19 godina u braku sa lepom doktorkom Majom sa kojom ima sina Đorđa, a voditelj je u jednom intervjuu otkrio da njegov nasljednik ne planira da krene stopama svog oca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.