25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

SJEĆATE LI SE ĐINE IZ SREĆNIH LJUDI? NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Evo kako izgleda danas, SADA JE PLAVUŠA

2 min read

Serija “Srećni ljudi” repzirala se toliko puta da većina Srbije napamet zna sve likove i njihove dijaloge, te brojne smjehotresne scene. Mnogi od glumaca koji su igrali u ovom ostvarenju i danas su popularni, no to nije bio slučaj sa Jugoslavom Drašković koja je tumačila lik Đurđine Đine Golubović.

Podsjetimo, u početku je lik Đine pripao Dubravki Mijatović, no poslije 25 epizoda ona je odustala od ovog projekta, a na njeno mjesto došla je tada 26-godišnja Jugoslava Drašković.

316109-2145673-jugoslava-draskovic-djina-ls-f

Prelijepa brineta brzo je osvojila srce srpske publike, no ona je uprkos slavi i talentu riješila da se povuče iz sveta glume i posveti se filmu na neki drugačiji način.

Naime, Jugoslava, koja je završila novosadsku Pozorišnu akademiju u klasi Radeta Šerbedžije, okrenula se uspješnom porodičnom biznisu – distributerskim poslom u filmskoj industriji. Ipak, glumi nije u potpunosti okrenula leđa, nastavila je da glumi u dječjem Pozorištu Puž.

Zanimljivo je da joj je ta 1994, kada je zaigrala u “Srećnim ljudima”, bila prekretnica i na emotivnom planu – tada je upoznala svog budućeg supruga, producenta Zorana Cvetanovića.

Par je ostao zajedno više od dvije decenije, sve do ljeta 2019, kada je Cvetanović nažalost preminuo nakon duge i teške bolesti. U braku sa njim dobila je ćerku Mašu.

screenshot-25

Ona je jednom prilikom za “Noizz” objasnila i zašto je prestala da glumi poslije uloge u kultnoj seriji.

– Nakon što sam rodila jkćerku Mašu, otvorili smo firmu, a glumačke ponude su se proredile, tako da sam prirodno otišla na onu stranu gdje sam bila potrebnija – rekla je.

No, nedavno se Jugoslava vratila na male ekrane i to u još jednoj hit seriji – “Igra sudbine”. Ova 52-godišnja dama sada je plavuša i ima poneku boru više, ali osim toga – nije se puno promijenila, te i dalje izgleda savršeno.

Ona u “Igri sudbine” tumači Božidarku Šubarević, majku Sofije Šubarević.

Izvor:Informer

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.