25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

SJEĆATE SE MAJKE ŠESTERO DJECE – VIŠE NE LIČI NA SEBE: Evo kako sad izgleda, iznenadit ćete se (FOTO)

2 min read

Kada se na YouTube-u pojavio remix iz dijela emisije “Brak na neviđeno”, internet se usijao.

Plavuša je odmah postala hit, ne samo u Srbiji, već i regionu, zbog čuvene izjave ” Ja sam majka šestoro djece, meni treba jak muškarac”.

Marinu Dančo je postala zapažena baš u ovoj emisiji da bi se kasnije zahvaljujući tome pojavila i u prošloj sezoni rijaliti šou programa “Zadruga” u kome je ispričala svoju životnu priču.

Svoju djecu nije predstavljala javnosti barem da je neko znao, ali su se pojavila sa njom tokom njenog predstavljanja u “Braku na neviđeno”, a ovako izgledaju:

Podsjetimo, među učesnicima “Zadruge 3” nalazila se i Marina Dančo, u javnosti poznata kao “majka šestoro dece”, koja je u rijaliti ušla usred trudnoće, sa namjerom da svoje sedmo dijete rodi tokom učešća u ovom šou programu.

Nju su tokom programa novinari pitali o tome ko je otac bebe koju nosi u stomaku.

– Ja sam se prije pet godina razvela, poslije sam imala vezu i zašto bih ja pričala o ličnosti koja nije javna i koja to ne želi? U vezi smo već tri godine. On je budući ponosni tata. Odlično su ga djeca prihvatila, tako se i zadržao pored mene – rekla je tada Marina.

– A kako ste bili u emisiji ‘Brak na neviđeno’, kada ste u vezi tri godine? Kako je on reagovao? – upitala je Milica Kemez.

– Okej je pitanje. Ja sam htjela da ta epizoda ispadne iz forme, da gledoci dobiju priču, a akteri prepoznatljivost. Mladoženju iz emisije sam poznavala od ranije, zato se moj partner nije ljutio – odgovorila je Marina.

– Dakle, ta epizoda je bila namještena? Vi ste izigrali televiziju Pink? – rekla je Dalila Dragojević, ali se Marina nije složila sa njenom ockenom.

– Nisam ja izigrala televiziju Pink, jer je ta emisija donijela gledanost – rekla je ona

Marina je danas promijenila svoj fizički izgled i možemo slobodno reći podmladila, niko joj nikada ne bi rekao da je toliko puta rađala.

Pogledajte kako izgleda:

1191869-marina-danco-ff-1
1191865-marina-danco2-ff
1191867-marina-danco1-ff

  

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.