26/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

“Svakog jutra ustajem u 5:30 kako bih USREĆILA DEČKA”: Pokazala je šta radi svakog dana, a MILIONI JOJ PIŠU DA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA

1 min read

Tiktok korisnica Legasi Šej Ru vjerovatno nije ni pretpostavljala da će dobiti epitet “najbolje djevojke ikada” dok se zabavljala i uživala kačeći na svoj profil kratke snimke ukusnih gurmanluka koje svako jutro priprema dečku za posao.

Ova mlada dama sa adresom na Novom Zelandu prikupila je na hiljade pratilaca zahvaljujući svakodnevnim videima na kojima pokazuje kako pravi sočne i brze specijalitete za svog partnera Dekoreja.javascript:window[“$iceContent”]Legasi je objasnila da je Dekorej zaposlen kao trgovački radnik i da su mu smjene veoma duge, te je potrebno da ima kompletne obroke, užine i grickalice koje mu daju energiju. Ona mu sve to sa zadovoljstvom priprema, a budi se svako jutro u 5:30 kako bi to postigla!

d6ba4760-c334-11eb-bd6f-61f9612b2128

“Pošto i ja idem na posao, uglavnom ustajem 5:30 ili 6 sati ujutru, u zavisnosti od toga koliko sam uspjela da spremim veče prije toga”, kaže ona.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.