24/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

VIKI ODLUČILA DA OTKRIJE DETALJE O MARKU ZA KOJE NIKO NIJE ZNAO: Mitrovićeva iznijela stvari koje joj je Osmakčić ispričao u povjerenju

2 min read

U okviru “1800 sekundi sa Nemanjom Vujičićem” koja je dio “Premijera Vikend Specijala” ove nedjelje gostovala je Viki Mitrović.

 – Ništa, ništa me više ne zanima. Nisam ljuta, bijesna sam na samu sebe, pa poslije na njih jer sam dozvolila sebi da budem sa njim. Nisam ni mogla da pretpostavim da sam bila sa takvim tipom loze. Osjećam se iskorišćeno i prevareno, kada je ovo prođe i dalje će ostati bez. Neka mu je Bog u pomoći – rekla je Viktorija na pitanje da prokomentariše potez Marka i njegove porodice.

A onda je otkrila nekoliko detalja o Markovoj porodici, za koje niko nije znao:

On je toga dana kačila muziku na Instagram, na sahrani nije bilo nikoga – rekao je novinar.

 – Ja sam to samo u filmovima gledala, nikada on meni nije pričao ništa slično. Kao dijete otac ga je maltretirao, majka nije bila tu, prema njoj je izgovarao riječi da je ku*va, nije imao empatiju prema njoj. On je ogorčen na majku, ali mi nije jasno kako nije na oca koji ga je tukao kaišem preko leđa. Nisam htjela da zalazim dublje, pričao mi je samo jednom, rekao je da je otac sada kul, vidjela sam ga Novu godinu. Sa 17 godine je izašao iz kuće, on je stalno govorio da otac zna sve najbolje i vidi se da ima strahopoštovanje prema njemu – pričala je Mitrovićeva.

Šta je sa njegovom majkom? – pitao je novinar.

Znam da su se razveli njegovi. Otac je bio bajker, Marko je imao problem sa nekom djecom, otac je odneo nož tamo i zapretio im, pa su oni Marka zaobilazili poslije. Imala sam dosta vremena da razmišljam kada on kaže da bi mene njegov otac za 24 doveo u red, rekao je da su sve žene ku*ve. Pitala sam ga zašto mrzi žene. On meni kaže da svaka žena treba njega da isprati u svim segmetima – pričala je Viki.

(Novi.ba/Pink.rs)
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.