25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

ŽESTOKO – OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ: Ovo niko nije očekivao (FOTO)

1 min read

Biljana Dragojević na društvenim mrežama potkačila je bivšu snajku Dalilu Dragojević, a jednom objavom napravila je haos

Biljana je aktivna na Instagramu, a posljednjom objavom privukla je veliku pažnju, jer je oplela po Dalili Dragojević, koja je u “Zadruzi 5” javno prevarila njenog sina Dejana i to sa Filipom Carem.

– Kada ti neko nepravdu nanese, nemoj mu se svetiti, već posmatraj izdaleka, pa ćeš vidjeti kako sudbina savršeno svodi račune – glasio je citat koji je podijelila Biljana, uz svoj komentar: “Ko prati, ima živi primjer svaki dan. Karma je čudo”.

Dragojevićka je ovom objavom napravila haos na društvenim mrežama, pa su ubrzo uslijedili komentari sa svih strana:

– “Kaže se: Ničija nije sijala do zore! Tako je ona Dekiju učinila veliku uslugu, Deki dolazi svojoj kući sa ljudima koji ga iskreno vole”, “Jedva čekam da se završi “Zadruga 5” da Dejan i Aleks konačno osjete slobodu”, “Vašem Dejanu je ovaj rijaliti donio samo dobro”, “Istina je, svakom se vrati kao bumerang” – samo su neki od komentara ispod Biljanine objave na Instagramu.

Podsjetimo, Biljana je nedavno pružila podršku Filipu Caru nakon što je Dejanu Dragojeviću čestitao rođendan.

– Da li je kralj ili Car, uradio je pravu stvar – napisala je Dragojevićka nedavno u opisu fotografije na kojoj su Dejan i Car zagrljeni.

  

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.