Vesti

ŽENA PODIJELILA TRIK KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI: Evo kako da vam odjeća u ormaru zauvijek miriše

Julijin video impresionirao je mnoge jer je vrlo brzo skupio nevjerojatnih 500 tisuća pregleda. Mnogi su korisnici željeli isprobati trik, a drugi su otkrili da to rade godinama.

Modna influencerica Julia podijelila je super jednostavan, ali “genijalan” trik svoje bake uz koji će vaša odjeća nevjerojatno mirisati i do 20 godina.

Naime, kreatorica sadržaja na TikToku i Instagramu, koja objavljuje pod korisničkim imenom @boringbb, tijekom godina je od svoje bake dobila brojne darove. Ne samo da joj je njezina baka poklonila svoje vintage spavaćice i haljine, već joj je dala i nekoliko korisnih informacija o tome kako pohraniti svoju odjeću i zadržati njezin miris dulje. Uz ovaj trik ne samo da će vaša odjeća mirisati nevjerojatno čak i “20 godina”, nego vas neće puno koštati.

Modna influencerica Julia podijelila je super jednostavan, ali “genijalan” trik svoje bake uz koji će vaša odjeća nevjerojatno mirisati i do 20 godina.

  • Vadi li još netko testere mirisa iz časopisa i stavlja ih u ladice kako bi vam odjeća lijepo mirisala? To sam radio do prije nekoliko mjeseci. Neki dan sam bila kod bake, obukla se i izvadila sapun. Pitala sam je “zašto to držiš unutra?”, a ona je rekla da joj tako odjeća lijepo miriše – priča Julija.
  • Navodno ako uzmete sapun, ovaj je od lavande, ali možete koristiti i miris pamuka ili bilo koji drugi, trajat će vam 15 do 20 godina. Nisam imao pojma, ali isprobavao sam ga nekoliko mjeseci i nevjerojatan je. Moja odjeća miriše nevjerojatno. Svakako probajte – dodala je.

U sljedećem isječku, Julia je dodala da biste trebali provjeriti je li komad sapuna zamotan u papir, a ne u plastiku. Nastavila je: “Kupite blagi sapun i pobrinite se da bude zamotan u papir kako bi miris mogao proći. Možete ih staviti u ormare i ladice. Sve će mirisati vrlo suptilno i trajati godinama.” Julijin video očito je impresionirao mnoge jer je brzo prikupio nevjerojatnih 549,4 tisuća pregleda. Mnogi su korisnici željeli isprobati trik, a drugi su otkrili da to rade godinama.

Jedan je korisnik primijetio: “Mogu potvrditi, imao sam komadiće sapuna u svojoj komodi gotovo 12 godina nakon što ih je moja mama stavila unutra kad sam bio dijete. Drugi korisnik je napisao: “Ovo radim u svim svojim ladicama, ormarima i bilo čemu sezonskom. Održava odjeću svježom i sprječava uljeze”, izvještava The Sun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *