Vesti

Muž me prevario, a onda mi je BAKA DALA SAVJETE ZLATA VIJEDNE!

Mlada žena dobila je zlata vrijedan savjet od svoje bake nakon što ju je suprug prevario. Odgovor na pitanje što učiniti pronašla je u nekoliko namirnica i vrućoj vodi.

“Odvela me u kuhinju gdje je napunila tri lonca vodom i svaki od njih stavila na štednjak da prokuha. Zatim je u prvu stavila mrkvu, u drugu jaja, a u treću kavu. Nakon 15 minuta izvadila je mrkvu i jaja, a kavu ulila u šalicu. Zatim me upitala što vidim. Rekao sam joj da želim mrkvu, jaja i kavu. Baka me zamolila da opipam mrkvu.

Učinio sam to i primijetio da…

Mlada žena dobila je zlata vrijedan savjet od svoje bake nakon što ju je suprug prevario. Odgovor na pitanje što učiniti pronašla je u nekoliko namirnica i vrućoj vodi.

“Odvela me u kuhinju gdje je napunila tri lonca vodom i svaki od njih stavila na štednjak da prokuha. Zatim je u prvu stavila mrkvu, u drugu jaja, a u treću kavu. Nakon 15 minuta izvadila je mrkvu i jaja, a kavu ulila u šalicu. Zatim me upitala što vidim. Rekao sam joj da želim mrkvu, jaja i kavu. Baka me zamolila da opipam mrkvu. Učinio sam to i primijetio da je mekan. Zatim me zamolila da razbijem jaje. Kad sam čistio ljusku, vidio sam koliko je tvrdo kuhana. Na kraju mi ​​je rekla da popijem gutljaj kae. I ja sam to učinila i osjetila njegov bogat okus. I onda sam je pitala što to sve znači”, rekla je mlada žena.

a što si ti

Baka je odgovorila da su sve tri namirnice bile u kipućoj vodi i da je svaka drugačije reagirala. Mrkva je ušla teško, ali je postala mekana i slaba. Jaje je bilo krhko, a njegova je unutrašnjost sada otvrdnula. Zrna kave napravila su ukusan napitak od vode. “A što si ti?”, upitala ju je baka i dodala: “Kako reagiraš kad nevolja pokuca na vrata? Jesi li ti mrkva, jaje ili kava?”

“Mislio sam. Jesam li ja mrkva koja slabi na prvi znak nevolje? Jesam li jaje koje se stvrdne u teškim situacijama i krije srce od kamena? Ili sam ja zrno kave koje može promijeniti ono što mu nanosi bol. Svidjelo mi se što u slučaju kave, u situaciji koja pođe po zlu, postanem bolja i promijenim sve oko sebe”, rekla je prevarena žena dodavši da treba razmisliti o svemu s čime se suočavamo u životu. Baka joj je također rekla da najsretniji ljudi nisu nužno oni koji imaju najbolje od svega, već oni koji iskoriste najbolje od onoga što im se nađe na putu.

Na kraju mi ​​je samo rekla da živim svoj život kako bih nakon svega nastavila sa smiješkom, želeći sama izvući zaključke i otpustiti ono što me boli, rekla je žena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *