Svet

NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD SKADRA Progovorili poznanici uhapšenog muža: Evo šta su primetili kod njega nakon nestanka žene i dece

Žena Alma A. (39) iz Skadra, kako se sumnja, skočila je sa troje male dece u hladnu Bojanu, nakon što je, prema još uvek nezvaničnim informacijama, pobegla od supruga zbog nasilja u porodici.

Kako prenosi albanski Euronews, bračni par bio u procesu razvoda.

Nakon njenog nestanka, suprug je prijavio policiji šta se dogodilo, ali kako tvrde izvori bliski osumnjičenom muškarcu za porodično nasilje, kod njega nisu primetili nikakvu zabrinutost zbog nestanka supruge.

Ergil A.
FOTO: PRINTSCREEN
On je odbio da policiji saopšti detalje svog braka sa 39-godišnjom ženom,a takođe je negirao optužbe da je bio nasilan.

– Bili su u braku i živeli u stanu u centru Skadra. Zanimljiv detalj je da ovih dana ljudi koji su boravili kod 31-godišnjaka nisu primetili nikakvu zabrinutost kod njega, čak ni nakon što je podneo prijavu. Dakle, nije bio zabrinut gde su članovi porodice. Par je bio u procesu razvoda zbog problema koje su imali – prenose mediji.

Dan pre nestanka pila kafu sa jetrvom

Alma A. (39) koja se, kako se sumnja, u Skadru bacila sa troje male dece u hladnu Bojanu, par sati pre incidenta pila je kafu sa jetrvom.

Dan kasnije njen suprug je prijavio njihov nestanak.

Albanski mediji pišu da je poslednji put viđena u kafiću, gde se našla sa jetrvom. Navodno je jetrva izjavila da ništa nije slutilo na tragediju i da nije ni sumnjala da će da se ubije sa decom.

Podsetimo, sinoć je iz reke Bojane izvučeno telo njene najstarije ćerke. Devojčica, koju je pronašao jedan ribar, navodno je imala modrice po licu. Za telom Alme i drugo dvoje dece se još traga.

Policija je juče uhapsila E.A., a potom su izdali i saopštenje.

“Građanin E. A. (31) je dana 03.05.2024. godine prijavio da je dan ranije, 2. maja da su njegova supruga, A.A. (39) i njihovo 3 maloletne dece (9, 8 i 3 godine) nestali. Formirana je posebna istražna grupa da istraži razloge napuštanja stana. Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04.05.2024. godine, E. A. koji je ranije osuđivan za gajenje opojnog bilja, uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva“, saopšteno je iz policije.

Kurir.rs/euronews.al/Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *