Svet

STAVITE OVO U SVOJ ORMAR I SVA VAŠA ODJEĆA ĆE MIRISATI GODINAMA: Obavezno probajte, oduševit ćete se

Modna influencerica Julia podijelila je super jednostavan, ali “genijalan” trik svoje bake uz koji će vaša odjeća nevjerojatno mirisati i do 20 godina.

Kreatorica sadržaja na TikToku i Instagramu koja objavljuje pod korisničkim imenom @boringbb tijekom godina dobila je mnogo darova od svoje bake.

Ne samo da ju je baka darovala svojim vintage spavaćicama i haljinama, već joj je dala i nekoliko korisnih savjeta o tome kako pohraniti svoju odjeću, a da pritom dulje miriše svježe.

Uz ovaj trik ne samo da će vaša odjeća i odjevni predmeti mirisati nevjerojatno čak “20 godina”, nego vas neće puno koštati.

  • Vadi li još netko te testere mirisa iz časopisa i stavlja ih u ladice da vam odjeća lijepo miriše? To sam radio do prije nekoliko mjeseci. Neki dan sam bila kod bake, spremala je rublje i izvukla sapun. Pitala sam se ‘zašto to imaš unutra?’, a ona je rekla da zbog toga odjeća lijepo miriše – kaže Julia.
  • Navodno ako uzmete sapun, ovaj je od lavande, ali možete koristiti i miris pamuka ili bilo koji drugi, trajat će vam 15 do 20 godina. Nisam imao pojma, ali isprobavao sam ga nekoliko mjeseci i nevjerojatan je. Moja odjeća miriše nevjerojatno. Svakako probajte – dodala je.

Julia je dodala da biste trebali provjeriti je li komad sapuna zamotan u papir, a ne u plastiku.

Nastavila je: “Kupite sapun koji nije neugodan i provjerite je li zamotan u papir kako bi miris mogao proći.” Možete ih staviti u ormare i ladice. Sve će mirisati vrlo suptilno i trajati mnogo godina.”

Julijin video očito je impresionirao mnoge jer je vrlo brzo skupio nevjerojatnih 549,4 tisuće pregleda. Mnogi su korisnici htjeli isprobati ovaj trik, dok su drugi otkrili da to rade godinama, prenosi The Sun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *