25/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO SE KEBA RAZVEO OD SUPRUGE: Folker sve pokušao da ZATAŠKA?!

2 min read
OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO SE KEBA RAZVEO OD SUPRUGE: Folker sve pokušao da ZATAŠKA?!

Tokom parnice sa Ljiljanom, Dragan Kojić je otkrio sudu da je izgubio dio imovine zbog razvoda.

Pjevač Dragan Kojić Keba se razveo 2013. godine zbog, kako su pisali mediji, pokušaja da izbjegne plaćanje alimentacije svojoj vanbračnoj kćerki Ini. Navodno se saznalo da od 2. aprila pomenute godine pjevač nije zvanično u braku sa suprugom Oljom, već su se razveli.

Folker je dobio vanbračnu ćerku Inu sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koja je vodila ljutu bitku kako bi dokazala očinstvo i izborila se za alimentaciju koja po zakonu sljeduje njihovoj kćerki. Kako su domaći mediji svojevremeno brujali, Kebin dug za alimentaciju dostigao je vrtoglavih 100.000 eura sa zateznim kamatama, koji je odbijao da plati.

Tokom parnice sa Ljiljanom, Dragan Kojić je otkrio sudu da je izgubio dio imovine zbog razvoda:

-U vrijeme donošenja prethodne odluke živio sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i kćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. Sada živim u kući useljive površine od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam. U vrijeme donošenja prethodne odluke kuća u kojoj sam živio bila je vlasništvo Olge Kojić. U to vrijeme od nepokretnosti u svojini imao sam jedino kuću u Loznici.

Sem kuće u Loznici, druge nepokretnosti nemam – izjavio je Keba na ročištu, a prenose mediji prije skoro deset godina, pa dodaje:

-Od 1. juna 2013. do današnjeg dana uopšte nisam radio, vodim se da sam na bolovanju zbog zdravstvenih razloga, što ću dokumentovati dokazima s kardiovaskularnog odjeljenja na Dedinju. Posljednja dva mjeseca primam 15.000 dinara neto mjesečno. Dešavalo se da moj nastup bude na pozitivnoj nuli i da ne zaradim ništa, a dešavalo mi se maksimalno da po nastupu zaradim 30.000 do 60.000 dinara – rekao je on.

(pink.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.