24/09/2022

Sve vijesti na jednom mjestu

OVU VJENČANICU JE KAĆA GRUJIĆ PRVU OBUKLA, PRESVUKLA SE ZA SLAVLJE: Pogledajte kako izgleda nova, BIJELA LUKS VJENČANICA (FOTO)

1 min read

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su se vjenčala u kripti Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su u jednom prestoničkom hotelu.

3048287-whatsapp-image-20220602-at-3-06-19-pm-1-ls

Ono što je zanimljivo jeste da se Kaća presvukla, pa tako sada goste dočekuje u drugoj, glamuroznoj vjenčanici.

3048751-screenshot-32-ff

Među prvima na venčanje došli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a posle njih došli su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Zlata Petrović, Tamara Milutinović, Svetlana i Anastasija Ražnatović i mnogi drugi.

Podsetimo, Grujićka je nakon crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.